1.9.2020. 12:39
0
Megan Fox je ostavila muža i troje djece zbog repera
Nakon 10 godina braka i troje djece sa glumicom Megan Fox, Brian Austin Green ne odbacuje mogućnost da će se pomiriti sa svojom bivšom suprugom, iako je ona trenutno u vezi sa reperom Machine Gun Kelly.

Bivši supružnici koji su i dalje službeno u braku, su se rastali u svibnju ove godine, a šuška se da je Megan ostavila Briana zbog repera kojem je glumila u spotu.

Brian se sada osvrnuo na njihov odnos i rekao da “nikad neće reći nikad” što se tiče njegovog pomirenja sa bivšom ženom.

-Osjećam da ljudi imaju svoj put i nekada se ti putevi ujedine, pa putujete zajedno, dok su nekada putevi različiti – rekao je Brian u Instagram live.

-Mnogo toga smo prošli i dijelimo mnogo toga zajedno. U nekom trenutku mislim da će se naši putevi spojiti i da će se sve regulirati, pa ćemo ići paralelnim putevima – dodao je.

-Bitno je da roditelji brinu o sebi. Želim joj sve najljepše i želim to sebi također – zaključio je glumac.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.