25.12.2020. 15:00
1
Ana Ivanović doživjela brojne negativne komentare jer obilježava katolički Božić
Bivša srpska teniserka, Ana Ivanović, privukla je pažnju medija dobivši mnogobrojne negativne komentare Srba ispod božićne fotografije koju je objavila na njenom Instagram profilu.

Naime, na fotografiji su Ana i njen suprug Bastian Schweinsteiger, bivši njemački nogometaš, pored okićene jelke.

Ana je pravoslavne vjere te bi njen Božić trebao biti 7. januara, međutim, zbog supruga ona slavi i katolički Božić 25. decembra.

Ana je čestitala katolički Božić i na taj način izašla iz okvira konzervativne i omeđene balkanske sredine. Međutim, njeni pratitelji to nisu doživjeli kao poštovanje drugoga i drugačijega, već kao izdaju, pišući joj da je izdala Irineja i Amfilohija.

Utvrdivši da je izdajnica, njeni pratitelji su nastavili upućivati razne uvrede na njen račun komentirajući joj malu jelku siromašno okićenu, te podsjećajući je da je njen Božić 7. januara, piše Avaz. 

Među tim negativnim komentarima su bile i zamjerke zbog čestitke napisane na engleskom jeziku rekavši joj da priča srpski da bi je razumjeli.



(Lejla Trle)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.