29.12.2020. 15:51
0
Pjevačica Lana Jurčević usred snimanja istrčala iz stana, na Instagramu je objavila zastrašujući video zemljotresa
Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je podijelila video koji je snimila za vrijeme zemljotresa.

"Upravo sad! DO KAAAAAAD?!?! Uzela Snicku i istrčala van s njom! Pričekajte 15 sekundi!!! Znači... NE MOGU VIŠEEEE! Da sam ja znala da će se ovo snimiti na kameru. Taman krenem u lijepoj atmosferi, suncu, lijepoj kampanji.. Petrinja, Sisak.. DRŽITE SE! Ako treba pomoć nekakva, tu sam", napisala je Lana u opisu videa.



Video je krenula snimati nekoliko sekundi prije zemljotresa, a odmah je ustala, uzela svog psića u ruke i istrčala iz prostorije. Njena kamera je snimila veliko podrhtavanje i strašan zvuk, prenosi dnevnik.hr.


(Admir Oručević)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.