18.1.2021. 12:33
3
Oglasila se supruga Mike Aleksića, osumnjičenog za silovanje i seksualno zlostavljanje svojih učenica
Biljana Mašić, profesorica na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno zlostavljao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju.
- Bit će šta će biti - rekla je supruga osumnjičenog Mike Aleksića za "Kurir" i dodala da nema daljih komentara. 

Podsjetimo, Miroslav Mika Aleksić uhapšen je prije dva dana zbog osnova sumnje da je izvršio krivična djela silovanje i nedozvoljene polne radnje.
Kako je MUP saopćio, on je osumnjičen da je u periodu od 2012. do 2020. godine, u prostorijama svoje škole glume u Beogradu, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dvije za vrijeme izvršenja krivičnog djela bile maloljetne.

Poznatom profesoru glume određeno je zadržavanje i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nakon javnog poziva policije da se jave druge djevojke koje je Aleksić seksualno napastvovao, još dvije osobe su ga prijavile policiji. Poznata glumica Milena Radulović u ispovijesti koju je dala za "Blic" ispričala je da je Aleksić dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta. 

(Mirza Malović)
3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.