24.1.2021. 9:03
0
"Životinja i hohštapler. Kaznila bih ga bez milosti"
Glumica Milena Radulović ispričala je da ju je učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić seksualno zlostavljao, a nakon toga je i njena koleginica Iva Ilinčić policiji prijavila Aleksića za zlostavljanje.

Piše: Haris Ahbabović

Ovim povodom oglasila se poznata glumica Olivera Katarina koja je čin oštro osudila i nije krila koliko su je vijesti šokirale.

- Kada sam čula tu vijest bila sam u šoku, potresena. Nisam mogla da vjerujem, to je strašno. Miroslav je zloupotrijebio svoj položaj, manipulirao je djecom, to je najstrašnije. Bio je veliki autoritet za njih, one su ga gledale kao velikog čovjeka, bitnog za njihov život, gledale su ga kao neko više biće, što je normalno za mladost... Ali eto, lija lija, pa dolija. Nema opravdanja. Životinja i hohštapler. Kaznila bih ga bez milosti - rekla je za "Kurir".

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.