3.2.2021. 22:45
6
Enis Bešlagić u svom stilu: U BiH nije uspjelo ništa, pa neće ni koronavirus
Smatra kako je već pola BiH imalo koronu pa je velika kriza prošla.

Bosanskohercegovački glumac i voditelj Enis Bešlagić (46) rekao je za hrvatske medije kako se u BiH stekao kolektivni imunitet kad je u pitanju koronavirus.

"Uvijek se za BiH govorilo da, gdje prestaje logika, tu počinje Bosna i Hercegovina. Kod nas ništa nije uspjelo pa eto, neće ni korona. Jako puno života je izgubljeno, ali nekako kao da smo uspjeli steći kolektivni imunitet tako da smo mogli izlaziti i u kafiće u kojima se ne nose maske", rekao je Enis za "Slobodnu Dalmaciju".

Smatra kako je već pola BiH imalo koronu pa je velika kriza prošla.

"Ali sad, hoće li biti još toga, novog soja... Mi nemamo ni vakcine, ko će nam je dati? Mi čekamo da nam neko udijeli to, a mislim da nije uredu da je tako. Nije Bosna i Hercegovina nikome u regiji učinila ništa nažao da joj se ovako vraća. Niti to zaslužuju narodi BiH, a svi kao da se trude ujutro kad ustanu da joj oduzmu neka prava. To su stvari koje me bole i tište, to je nepravda", kaže Enis.

Bešlagića smo gledali u ulozi voditelja u RTL showu "Superpar", a sada glumi Jadranka u seriji "Blago nama". Nakon kratke pauze, serija se vraća na male ekrane.


(Admir Oručević)

6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.