8.3.2021. 13:11
0
"Sinoć sam nakon dužeg vremena spavao u svom stanu u Zagrebu. Stan mi je stradao i trebalo je godinu dana da se sredi"
Dino Merlin otkrio je da je tokom čitave godine renovirao stan u Zagrebu, koji je bio potpuno oštećen tokom zemljotresa koji je krajem marta prošle godine pogodio glavni grad Hrvatske.

Piše: H. Ahbabović

On je gostujući u jednoj srbijanskoj emisiji ispričao da je nakon godinu dana napokon spavao u svom stanu u Zagrebu.

- Sinoć sam nakon dužeg vremena spavao u svom stanu jer i ja na neki način razumijem teškoće koje su zadesile ljude u Zagrebu zbog zemljotresa. Imam stan u Donjem gradu, stan mi je stradao i trebalo je godinu dana da se sredi. Ali to je ništa u odnosu na ono što su drugi ljudi propatili. Međutim, lijepa je vijest da sam nakon toliko vremena ponovo spavao u svom stanu i lijepo sam se osjećao - rekao je Merlin.

Dino Merlin je također otkrio da je zbog pandemije koronavirusa sve nastupe pomjerio za sljedeću, 2022. godinu.

- To je vrijeme kad bi mogli početi da razmišljamo o turneji. Nadam se da će se vratiti staro vrijeme kad će biti moguće da ponovo punimo arene i stadione - kaže i dodaje da će vjerovatno početi da nastupa tek na jesen 2022. godine.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.