28.4.2021. 17:36
0
Angelina Jolie ima novog dečka?
Razvod s Bradom Pittom za Angelinu Jolie još nije ni blizu kraja. Stručnjaci predviđaju da će čitava procedura trajati još godinama zbog velikih novaca koje oboje ulažu u advokatske timove. I dok se Brad bori sa svojim mukama jer mu Angelina želi uzeti starateljstvo nad djecom, ona je, navodno, već bacila oko na drugog dečka.

Nakon pet godina Jolie je pronašla novog partnera i to DJ-a Diploa. Neimenovani izvor tvrdi da su Jolie i Diplo nedavno viđeni na spoju na jednoj privatnoj zabavi u Los Angelesu. Dodatno je nagađanja ‘zapaprio’ i Diplo objavivši u storyjima fotografije noćnog izlaska na kojima je vidljiva i Angelina.

Navodno je  Jolie već upoznala DJ-a sa svojih šestoro djece, 19-godišnjim Maddoxom, 17-godišnjim Paxom, 16-godišnjom Zaharom, 14-godišnjom Shiloh i 12-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxom. Svi oni, navodno, obožavaju Diploa.

Koliko su ove tvrdnje tačne, teško je doznati. Međutim, Jolie je u svojim izjavama odlučno negirala da razmišlja o novoj vezi ili partneru.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.