6.5.2021. 20:40
0
Haos u kući Gatesovih: Porodica ljuta na Billa
Razvod Billa i Melinde Gates daleko je od "mirnog", kako se predstavlja u javnosti, a porodica je ljuta na Billa Gatesa, dok su osnivač "Microsoft" i njegova supruga faktički okončali brak još u martu, iako je sve objelodanjeno tek nedavno, tvrde američki mediji.

Bill i Melinda Gates htjeli su da objelodane razvod u martu, ali su im advokati savjetovali da to ne čine prije nego što se postigne dogovor o brakorazvodnoj parnici, navodi američki TMZ.

Kako tvrdi ovaj medij, Melinda Gates je očekivala da će zvanična objava razvoda izazvati ogromnu pažnju medija, pa je, kako bi to izbjegla, otišla na izolovano Kalivinji ostrvo u Karibima, za koje se vjeruje da ga iznajmljuje po cijeni od 132.000 dolara dnevno.

Sa njom je otišlo i troje njene i Billove djece, ali i još nekoliko drugih neimenovanih osoba.

Bil Gates nije bio prisutan na tom putovanju, jer je porodica „veoma ljuta“ na njega, navodi američki medij, ali razlozi za to nisu poznati.

Iako su razvod objavili miroljubivo, uz objašnjenje da „više ne vjeruju da mogu da se razvijaju zajedno kao par u sljedećoj fazi života”, on je daleko od mirnog, tvrdi TMZ.

Kako navode izvori ovog medija, svi oni koji su bili sa Melindom, znači i troje zajedničke djece, na ostrvu čiji je vlasnik milioner Džordž Koen, „zauzeli su Melindinu stranu“ i „bijesni su na Billa zbog različitih stvari“.

I dalje nisu poznati detalji zbog čega se Gatesovi razvode poslije 27 godina braka, ali američki medij tvrdi da je Melinda ta koja je pokrenula razvod, navodeći u zahtjevu sudu da im je „brak nepovratno raskinut“.

Od troje djece Gatesovih, samo se kćerka Dženifer Ketrin (25) javno oglasila o razvodu roditelja. Ona je na svom Instagram nalogu napisala da „porodica prolazi kroz izazovan period“.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.