13.9.2021. 18:15
0
Bivša predsjednica Hrvatske se pohvalila gdje uživa u toku ovog ljeta
FOTO: Instagram
Kolinda Grabar-Kitarović objavila je na profilu na Instagramu fotografije iz Istre pa razveselila svoje pratitelje, prenose regionalni mediji.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u posljednje je vrijeme najviše posvećena svom poslu i to u Međunarodnom olimpijskim odboru te više nije aktivna kao nekada na društvenim mrežama, no ipak nađe vremena da neke trenutke podijeli sa svojim pratiteljima, prenosi Dnevnik.hr portal.

Tako je posljednjom objavom otkrila kako je posjetila dragu joj Istru i uživala u njezinim ljepotoma koje malo koga ne ostavljaju bez daha, čime se oduševila hiljade ljudi koji ju prate.
"Čarobna Istra...Terra magica..." napisala je Kolinda uz fotografije snimljenu u Motovunu na kojima sa smiješkom pozira.


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.