25.9.2021. 8:23
0
Poznatog glumca, Nicolasa Cagea, izbacili iz restorana u Las Vegasu jer su mislili da se radi o pijanom beskućniku
Slavnog američkog glumca Nicolasa Cagea izbacili su iz luksuznog restorana u Las Vegasu jer su ga zamijenili za "pijanog beskućnika".

On je u vidno alkoholiziranom stanju izbačen iz restorana Lawry's Prime Rib, a incident se dogodio prošle sedmice.

- Bili smo u tom baru kad smo primijetili tipa za kojega smo isprva mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nicolas Cage. Bio je potpuno razvaljen i svađao se s osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekile i viski. Vikao je na ljude i pokušavao se potući, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode. Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke prije nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući - ispričali su svjedoci za britanski The Sun.

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.