25.9.2021. 22:17
0
Trudna Hana Tabaković, otkrila spol bebe: Nosim dječaka!
Poznata zagrebačka voditeljica i urednica, Hana Tabaković Baksa, je u petom mjesecu trudnoće. Veseli se što će uskoro postati majka.

– Sad je divan osjećaj. No na početku trudnoće bilo je zaista teško jer se prvih 14 tjedana nisam smjela puno kretati. Bilo je teško, ali kada imaš cilj sve izdržiš – rekla je Hana Tabaković Baksa za portal Scena.hr te nastavlja:

– Prošla sam tri ciklusa umjetne oplodnje, mnogo hormona i puno razočarenja jer nije uspjelo i sada kad sam zatrudnjela, iskreno, svega me strah. Ali me tješi činjenica da sam u najboljim liječničkim rukama i nadam se da će sve biti dobro do kraja.

Uglavnom, nije mi dosadno – otkrila je voditeljica koja je zbog čuvanja trudnoće morala potpuno usporiti tempo života.

Hana Tabaković Baksa i njezin suprug trenutno renoviraju stan, no još nisu započeli s uređenjem dječje sobe.  – Nije da sam praznovjerna, ali kako sam u petom mjesecu trudnoće, stalno nešto gledam da kupim, pa stavljam u košaricu, pa onda odustanem, razmišljam kako je još prerano i tako u krug – priča Hana.

Voditeljici su njezini roditelji najveći uzor u roditeljstvu. I za kraj razgovora za portal Scena.hr, Hana je istaknula:

– Htjela bih izraziti ogromnu potporu i divljenje svim ženama koje idu na umjetnu oplodnju. Kroz tri godine upoznala sam mnogo divnih žena i nažalost, zajedno smo sve prolazile – od suza do smijeha. No puno više je bilo suza i samo mogu reći – žene moje kapa dolje.


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.