10.10.2021. 19:33
0
Khabib Nurmagomedov: Ronaldo mi uvijek kaže stvari poput 'Selam alejkum' ili 'Inšallah'
Khabib Nurmagomedov boravio je proteklih dana u Velikoj Britaniji, te je odgovarao na pitanja novinara i njegovih fanova.

Jedno od pitanja iz publike je bilo da li je ikada sa Cristianom Ronaldom razgovarao na temu njegovog prelaska na islam, s obzirom da su jako dobri prijatelji, te da li mu je pričao o islamu.

"Ronaldo mi uvijek kaže stvari poput 'Selam alejkum' ili 'Inšallah'. On razumije religiju. Stvari su jasne, on praktikuje svoju vjeru, ja praktikujem svoju. Kada sretnem ljude ne pitam ih koje su vjere, jer to nije fin primjer muslimana, da tako ljude propitkuješ. Nikada nisam ljude pitao zašto vjeruju i praktikuju vjeru koju praktikuju - to je njihova lična odluka i ja to poštujem. Nikad nisam govorio s njim o tome", rekao je Nurmagomedov.

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.