14.10.2021. 11:15
0
Estetski hirurzi o "novom" licu Toma Cruisea: Izgleda kao vjeverica!
Tom Cruise šokirao je javnost svojim "novim" licem. Korisnici Twittera komentirali su kako mu je lice natečeno i pitali su se što se dogodilo slavnom glumcu. O njegovom izgledu sad su se oglasili stručnjaci.

- Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica - rekla je estetska hirurginja  Nyla Rayaza za "Daily Mail".

S njom se složio i hirurg Ross Perry, koji je naglasio da je promjena kruzovog izgleda rezultat kombinacije viška kilograma i učestalih odlazaka na estetske tretmane.

- Tom na svojim posljednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mojem mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali napuhnuto. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao vjeverica. Također se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora - izjavio je Perry.

(H. Ahbabović)

Tom Cruise
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.