16.10.2021. 21:43
0
Britney Spears se bori sa strahovima: Bog pomogao mojoj porodici ako progovorim
Pop zvijezda Britney Spears slobodna je od kraja septembra ove godine, nakon što je poslije 13 godina sud donio odluku o suspendovanju njenog oca, sa mjesta njenog staratelja.

Međutim, od kada je „slobodna“ Britney ne prestaje da šokira javnost i proziva svoju porodicu zbog lošeg ophođenja prema njoj.

Ona je na Instagram profilu objavila naizgled običnu fotografiju božićnog drvca, međutim, u opisu je bila poruka za njenu porodicu i javnost. Ona je nakon 13 godina dobila ključeve automobila i boji se da ne napravi grešku kojom bi sebe, ali i druge dovela u opasnost.

„Jednostavno moram biti iskrena i reći da sam toliko dugo čekala da budem slobodna. Sada, kada sam napokon slobodna, strah me je da uradim bilo šta da ne bih pogriješila! Toliko godina su mi govorili da, ako uspijem, brzo će se završiti, ali nikada nije! Toliko sam naporno radila na tome da se oslobodim i sada, kada je to sve bliže, toliko sam srećna, ali i uplašena“, napisala je ona.

Kada vozim kraj osnovnih škola, samo vidim djecu. Ne volim kada me uplaše i iskoče na ulicu, kao da žele da napravim nešto suludo. Kao što sam rekla, bojim se da napravim gešku. Neću ni objavljivati toliko jer me je strah pogriješiti u svijetu u kom je sloboda temeljno pravo. Žalosno je“, nastavila je ona.

„Počela sam ovako da se osećam kada su mi vratili ključeve automobila prije četiri meseca. Nisam ih imala punih 13 godina! Nisam zaslužila da se prema meni odnose kao što su me tretirali proteklih 13 godina! Ogorčena sam na naš ustav i žao mi je što ne živim u drugoj državi“, iskreno je napisala pjevačica, a zatim poslala poruku svojoj porodici.

„Slavim Božić mnogo ranije ove godine jer, zašto ne? Verujem kako je bilo koja ideja koja vas usrećuje dobra ideja. Ono što sam proživjela u prošlosti nije tajna, tako da mislim da ću mnogo stvari morati da promijenim u budućnosti. Bog pomogao mojoj porodici ako ikada budem pristala na intervju! U međuvremenu ću odmoriti od posla“, zaključila je pjevačica.


(Admir Oručević)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.