26.10.2021. 14:02
1
Ministar Staša Košarac se oženio po treći put: Ovaj put oženio 17 godina mlađu Aleksandru
Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH ovih dana je ponovo, treći put stupio u brak.

O tome je javnost mogla saznati tek sa fotografija koje je njegova supruga Aleksandra postavila na svom Instagramu. Nije poznato gdje je vjenčanje obavljeno, pozadina i eksterijer dostupnih fotografija sugeriše da bi moglo biti riječ o Trebinju.

O novoj ljubavi ministra Staše Košarca prva je progovorila njegova sada već bivša supruga Sanja koja je prije godinu dana na društvenim mrežama objavila da je njen muž pronašao novu partnerku koja je "17 godina mlađa od njega", prenosi Avaz.

Ovo je 45-godišnjem Staši Košarcu treći brak, a politički protivnici ga zadirkuju da je sa svakom novom funkcijom i odlaskom na viši nivo vlasti "mijenjao ženu".

(H. Ahbabović)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.