2.12.2021. 9:50
0
Alec Baldwin dao prvi intervju nakon što je ubio snimateljku na setu novog filma: Nije mogao zadržati suze
Glumac Alec Baldwin dao je prvi intervju nakon nesreće sa snimanja novog filma "Rust", kada je slučajno iz pištolja ubio snimateljku Hylnu Hutchins i ranio režisera Joela Souzu. Intervju je dao za američku TV stanicu ABC.

Baldwin se nije ni trudio da prikrije koliko mu je sve to teško palo i često je plačući prekidao odgovore. U toku razgovora je izrekao jednu zanimljivu stvar.

- Nisam povukao okidač pištolja. Nikada ne povlačim okidač kada ga uperim prema nekome. Pištolj je sam opalio, kazao je Baldwin.

Govorio je i o tome da je u pištolju bio pravi metak, umješto ćoraka korištenih na snimanju.

- Taj metak se nikako nije smio naći na imanju na kojem smo snimali film, kazao je.

Kazao je kako su Hutchins svi voljeli, te da se i danas pita da li se baš moralo ovako dogoditi. 

Do sada je u istrazi o ovom slučaju ustanovljeno samo da je metak bio kućne izrade, ali ne i kako je pravi metak dospio u pištolj rekvizit.


(Admir Oručević)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.