13.12.2021. 17:20
0
Severina na udaru antivaksera zbog detalja na torbici: "Ti si sebe sahranila i prije vakcine, tebi je svejedno"
Pjevačicu Severinu na Instagramu prati 1,3 miliona ljudi, koji uglavnom podržavaju sve što njihova omiljena izvođačica objavi ili napravi. No, posljednja Severinina objava izazvala je žestoku podjelu mišljenja, a mnogi su joj priprijetili da će je prestati pratiti zbog njenog poteza.

Seve je, naime, objavila fotografiju na kojoj u ruci drži torbicu na kojoj piše “Vaccinated and ready to mingle” ili u prijevodu “vakcinisana i spremna za druženje”. Riječ je o modelu libanonske dizajnerice Sarah Beydoun za brend Sarah's Bag.

“Ti si sebe sahranila i prije vakcine, tebi je svejedno”, “Seve, slušam te preko 20 godina…S ovom objavom si mi pala u očima, prodala se…”, “Ostavi se ćorava posla”, “Glupa ti je torba. Mislio sam da si pametnija od ovoga” – glasili su neki od komentara onih koji se ne slažu sa Severininim stavom o vakcinisanju.

Bilo je i onih koje je njen potez oduševio. “Severina je carica”, “Svaka čast, Severina”, “Seve uvijek korak ispred svog vremena…pametna i lipa”, poručili su joj ostali.


(Ajdin Balićevac)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.