19.1.2022. 21:26
0
Da li je na pomolu veliko pomirenje u engleskoj kraljevskoj porodici?
Izvori bliski kraljevskoj porodici kažu da je princ Charles održao nekoliko dobro raspoloženih i ugodnih videopoziva sa svojim sinom Harryem, Meghan i njihovom djecom tokom posljednjih nekoliko mjeseci.

Princ od Walesa izrazio je čvrstu želju da provede vrijeme sa svojim unucima, budući da Archie nije vidio otkad je imao šest mjeseci i nikada nije upoznao kćerkicu svog sina Harija, Lilibet Dianu, koja je rođena u junu, piše “Mirror”.


Charlesov plan se možda neće ostvariti jer je Harry sugerirao da bi povratak bio prevelik rizik zbog njegove sigurnosne situacije.


Naime, Harry tvrdi da se ne može vratiti kući nakon što mu je odlukom nakon izlaska iz kraljevske porodice oduzeto pravo na ličnu zaštitu koju imaju članovi kraljevske porodice.


(Kenan Bešlija) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.