24.1.2022. 21:05
0
Paul Pogba obrisao objavu iz Meke zbog užasnih islamofobnih komentara
Paul Pogba u posljednjih nekoliko dana je boravio u Meki gdje je obavio muslimanski obred umru. Nažalost, veznjak Manchester Uniteda je obrisao svoju objavu zbog užasnih komentara.

"O, Allahu, uputi nas na pravi put. Allahu, prihvati naša dobra djela. Allahu, ti si taj koji oprašta pa oprosti nama Amin!", napisao je Pogba uz fotografiju kraj Kabe.

Nakon objavljivanja fotografije uslijedile su šokantne uvrede i islamofobni komentari, što je na kraju dovelo do toga da Pogba izbriše svoju objavu kako bi zaustavio negativne komentare.

Kako je izgledala fotografija možete vidjeti u nastavku.


(Ajdin Balićevac)

 

Paul Pogba
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.