30.1.2022. 18:40
0
Glumac William Levy objavio vijest o razvodu
Glumac William Levy najavio je da se razvodi od supruge Elizabet Gutierez nakon 18 godina braka, no nekoliko minuta kasnije istu objavu je izbrisao,prenosi CdM.

Na iznenađenje mnogih, William je otkrio da su on i majka njegove djece, fatalna Elizabet, odlučili da prekinu vezu nakon 18 godina zajedničkog života.

Glasine o razvodu Levija i Gutierez kružile su godinama, no par se ponovo pojavio zajedno, ostavljajući po strani kritike. U posljednje vrijeme nisu viđeni zajedno, zbog čega je njegova objava samo podgrijala glasine o rastanku najljepšeg glumačkog para.  U Levijevoj poruci u kojoj je potvrdio raskid i eventualni razvod jasno je stavio do znanja da će i on i Elizabet tražiti najbolji način da budu bliski djeci, koja su i dalje prioritet za oboje.

“Želimo da vas obavijestimo da smo odlučili, nakon što smo dobro razmislili, da našem odnosu dođe kraj. Ali, i dalje ćemo ostati najbolja porodica koja postoji i biti najbolji roditelji. To se nikada neće promijeniti”, napisao je Levi u objavi koju je vrlo brzo obrisao sa društvenih mreža.


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.