20.4.2022. 13:02
1
Severina o borbi za starateljstvo: Ljubav majke je neviđena sila, nema prepreka za to
Pjevačica Severina Vučković u velikom intervjuu za hrvatski magazin Gloria, između ostalog, saopštila je da pedesetu godinu, a rođendan slavi sjutra, dočekuje sa lijepim, mirnim, zadovoljnim, slobodnim i ponosnim emocijama, piše Gloria.hr portal.

“Zahvalna sam za bezbroj stvari koje su me naučile da rastem. I iako mi se zabranjuje da spomenem svoje dijete, rizikovaću… Naime, ja sam najsrećnija osoba jer sam majka predivnog dječaka. Ponosna sam na njega i toliko sam stvari naučila, očvrsnula i napravila zbog tog dječaka. To je moja najljepša emocija”, kazala je Severina o sinu.


Njena sudska borba oko starateljstva traje već godinama, i ne nazire joj se kraj… Ili se možda nazire?

“Ne znam kad će završiti, znam da ću se boriti. Ali, odavno sam sišla s ringišpila tog ludila koji vozi Zli čarobnjak iz Oza. Sad se njime bave advokati Jasminka Biloš, Jadranka Sloković i Čedo Prodanović. To je njihov posao. Ja samo pjevam”, poručila je pjevačica.


Pitanje o tome koliko je karakterno slična sinu za pjevačicu nije benigno.

“To je benigno pitanje koje postavite svakoj javnoj osobi i ona s radošću i ponosom priča o djetetu. No, za mene nije benigno. Ja ne smijem, ja moram ćutati i odmjeravati šta ću reći. Jer me terete da ‘dijete koristim u promotivne svrhe’. Sad se pokreće nova tužba u kojoj otac zahtijeva da dijete ne smijem objavljivati ni s leđa. Sumanuto… Neki dan se aplaudira premijeru Plenkoviću u Saboru, jer je čovjek dobio dijete, a nekoliko dana kasnije je prošetao sa starijim sinom, što je izašlo u novinama, jednom je objavio fotografiju malene kćerke… Svi mogu, osim mene. Kad sam bila trudna, mediji su krstarili ispred porodilišta. Tad se otac nije bunio što ga slikaju s djetetom. Daje intervjue po opskurnim srbijanskim televizijama. Eto, on smije pričati, čovjek kog niko ne zna. A sve je jasno: ko je podigao 100 tužbi. Pa to ima neku dijagnozu”, poručila je Severina.


O sebi je zahvaljujući djetetu naučila dosta.

“Majčina ljubav je neviđena sila. Iako imam veliku životnu energiju, to mi je dalo dodatnu snagu. Priroda čini čuda i tako posloži. Naučila sam se strpljenju, velikom strpljenju i velikom trpljenju. U vatru i u vodu, za mene nema prepreka. Moj sin je vrijedan svega, i sve bih opet – da treba”, kazala je Severina za Gloriju.


Pjevačica je priznala i da nije zaljubljena.

“Ne, zar mislite da ne bi vrištalo sa svih naslovnica? Vrišti i kad je skroz netačno. Bilo je pokušaja da se Filip Miletić (muzički producent) gura i sumnjiči, jer je neka ‘uhoda iz komšiluka’ javila da smo ‘viđeni da se grlimo'”, navela je pjevačica.


(Amer M.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.