4.5.2022. 16:12
0
Suđenje koje prati cijeli svijet. Medicinska sestra: Amber je uzimala gljive i MDMA
Erin Falati, privatna medicinska sestra koja je radila za Amber Heard, svjedočila je na suđenju na kojem Johnny Depp svoju bivšu suprugu tuži za klevetu. U svom je svjedočenju Felati rekla kako se Amber Heard drogirala gljivama i amfetaminima, odnosno drogom poznatom kao MDMA.

Advokate Johnnyja Deppa su zainteresirale bilješke koje je medicinska sestra vodila o glumicinom stanju od 11. do 16. maja 2016. godine, što je period neposredno prije nego što se par posvađao, što je na kraju rezuliralo i razvodom. U bilješkama Falati piše kako je posjetila Heard u njenom stanu u Los Angelesu kako bi joj donijela lijekove. Tom joj je prilikom glumica ispričala da je na festivalu Coachella uzela gljive i MDMA te da je uz drogiranje pila i alkohol.

Rekla je i da je povraćala te da je bila “high” od droge i alkohola 24 sata u komadu. Sestra joj je rekla da drogiranje može negativno djelovati na lijekove koje Heard i inače pije, na što se glumica samo nasmijala i “priznala kako se drogirala i doma, prije dva dana, i to s poznanikom iz visokog društva”.

Amber Heard joj je također rekla kako Johnny Depp nije znao da se drogirala niti da se sastajala s poznanikom.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.