16.6.2022. 22:43
0
Mane otkrio kriterije za izbor supruge: Bez društvenih mreža, mora poštovati Boga i dobro se moliti
Najbolji strijelac Senegala svih vremena Sadio Mane odgovorio je na nekoliko pitanja o tome kakvu ženu traži za svoju buduću životnu saputnicu.

Sjajni Liverpoolov napadač je rekao da su ga mnogo puta pitali zašto još nije oženjen, a posebno žene.

Nogometaši tradicionalno uvijek ponosno predstavljaju svoje partnerke, kako na društvenim mrežama tako i na terenu nakon osvojenih titula.

Mane tek treba naći damu za svoju partnericu. Međutim, afrički nogometaš godine rekao je da se namjerava vjenčati s gospođom koja se moli Bogu, a ne damom koja koristi društvene mreže.

"Mnoge djevojke su me pitale zašto nisam oženjen, ali žao mi je što gubite vrijeme. Žena koju oženim neće biti na društvenim mrežama (Tik Tok, Facebook, Instagram, Twitter). Želim oženiti ženu koja poštuje Boga i dobro se moli", rekao je Mane koji je inače poznat kao pobožan musliman.

Podsjetimo, Mane se povezuje s odlaskom iz Liverpoola, a Bayern će najvjerovatnije biti njegova sljedeća destinacija.

(A. Balićevac)

Sadio Mane
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.