18.6.2022. 12:44
0
Objavljen dokumentarac na Netflixu: Jennifer Lopez o kritikama zbog izgleda i samohranom majčinstvu
Na Netflixu je nedavno objavljen Halftime (Poluvrijeme), dokumentarni film o Jennifer Lopez (52).

U njemu glumica komentira svoju bogatu pjevačku i glumačku karijeru, ali govori i o teškim trenucima u životu, pogotovo s početka karijere.

Jennifer Lopez je porijeklom Portorikanka, a odrasla je u Bronxu u New Yorku. U dokumentarcu priznaje kako se na početku karijere susretala s brutalnim kritikama javnosti, posebno na račun izgleda, prenosi Index.hr.

“Kada sam započinjala, ideali ljepote bili su sasvim drugačiji od ovih danas. Tražile su se visoke, vrlo mršave plavuše”, rekla je dodavši kako “obline tada nisu bile na cijeni”.

Priznala je i kako je bilo “puno trenutaka u kojima je samo htjela odustati” te da je morala “shvatiti tko je i vjerovati u to”.

U dokumentarcu se pojavljuje i Ben Affleck, koji je s Lopez bio i prije 20 godina. U filmu se prisjećaju da ju je tada pitao kako se nosi s kritikama, na što mu je odgovorila da je takav tretman i očekivala.

Posebno emotivan dio filma je onaj u kojem se pjevačica prisjeća prestanka porodiljskog dopusta. U to se vrijeme i razvela od pjevača Marca Anthonyja te je postala samohrana majka blizancima Emme i Maximilianu.

“Kada su oni imali tri godine, razveli smo se. U tom sam trenutku bila samohrana majka s dvoje male djece. A kad imate 42 godine, angažmani vam se baš ne nude na pladnju.

Mislim da tada nisam znala svoju vrijednost”, zaključila je u Halftimeu.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.