5.8.2022. 15:30
0
Emotivni Enis Bešlagić: Luksuz je osloniti se na nekog svog u ovim vremenima zavisti i koristoljublja
Enis Bešlagić na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju uz koju je napisao emotivnu objavu:

Dovoljno je nekada da se možeš osloniti i na zid… A gdje još da imaš i taj luksuz danas u životu, pa da se možeš osloniti na nekoga tvog, onoga kojeg osjećaš svojim. Na nekog ko ti želi samo dobro sa svim tvojim manama i vrlinama. Onoga ko bezinteresno brine o tebi svojom pažnjom i najveći ti je oslonac u ovim vremenima zavisti i koristoljublja.



Nema takvih mnogo oko nas i zato ne ispuštajmo takve ljude iz svoga život. Greška je pomisliti da takvi samo stoje u redu da nam budu oslonac u svakom smislu.

Zato , čuvaj takve ljude i brini se o onima koji nisu tu samo tek tako, što moraju biti… Ništa se ne podrazumijeva, a život lagano nam briše dane.


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.