17.9.2022. 8:57
0
Khabib uživa u penziji: Slavni borac otkrio koliko se udebljao u posljednjem periodu
Nekadašnji prvak UFC-ove lake kategorije, Khabibi Nurmagomedov je prije dvije godine otišao u penziju sa savršenim skorom od 29:0.

Legendarni borac iz Dagestana je govorio u Londonu o svom vremenu u penziji, te je istakao da se udebljao čak 23 kilograma u odnosu koliko je imao kada je imao borbe.

"Imam 93 kilograma ili možda 92, ako noć prije toga nisam pojeo desert. Kada sam bio aktivan, imao sam oko 85 kilograma i ‘skidao‘ sam na 70 pred borbu. Malo sam se ugojio od kraja karijere. Jedna od najtežih stvari u životu mi je uvijek bila suzdržavanje da ne jedem. Više od 15 godina sam bio na dijeti. Veoma sam i religiozan pa sam i zbog tog razloga pazio na ishranu", rekao je Khabib i dodao:

"Mislim da ću sretno živjeti ubuduće. Sada treba da treniram svakog dana po pet sati da bih se vratio na 86 kilograma. Nastavit ću da budem sretan i pijem Pepsi", rekao je kroz osmijeh legendarni borac.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.