24.9.2022. 21:15
0
Aradinović o svom ljubavnom životu: "Pažljivo biram sa kim se družim, a kamoli sa kim spavam"
Pjevačica Edita Aradinović već nekoliko godina uživa popularnost na muzičkoj sceni, a najveći razlog tome je što iskače iz svakog kalupa.

Iznova iznenađuje publiku i iz svake numere joj “vrišti” ljubav. Razlog tome je njen privatni život, koji joj ispunjava njena jača polovina.

Najbolji lik na svijetu, ne mogu to da opišem i ne može da stane u jedan intervju, srčano bih govorila o tome, a trudim se da budem dama. Voljela bih da me vidite u bijelom, imam dosta želja, prvenstveno da smo živi i zdravi, da i dalje radim muziku punim srcem – istakla je pjevačica, koja se još uvijek nije pojavila u javnosti sa momkom, vješto skrivajući privatnost.

Edita kaže da se njenom momku dopala nova pjesma.

"Odlijepio je na pjesmu kada je čuo, zna je već tri godine, ali kada je čuo sa Džorždijem, rekao je da će biti evergrin", kazala je Edita. 

Edita tvrdi da postoje stvari preko kojih ne bi prešla ni jednom dečku.

"Ima dosta toga, prevara, dvojni život, velike laži, znamo šta su bijele, a šta crne laži. Svašta sam naučila iz prethodnih veza, nisam ogorčena kada pomislim na ljubav, pa da sada imam potrebu da pljujem po muškarcima", zaključila je pjevačica.

Edita nije po svaku cijenu ulazila u veze, samo kako bi imala nekoga pored sebe, i kaže da se samo za jednog partnera kaje, jer je bio loš čovjek.

"Imala sam lekcije, jednu vezu za koju se zaista kajem, nikad nisam bila sa muškarcem koji je loš čovjek, što se tog puta desilo i bilo je svakako kratko, i nebitno. Sve ostalo mi je super. Kasno sam to doživjela, mislila sam da mi se to neće desiti, zato što stvarno pažljivo biram i vrlo vodim računa o svom privatnom životu i to sa kim se družim, a kamoli sa kim spavam. Tog puta sam se stvarno ogriješila jer je imao ogromnu masku", kazala je pjevačica, navodi Alo, prenosi Express. 


(A.R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.