1.10.2022. 17:45
0
Ova trostruka šampionka svijeta prodaje gole slike kako bi zaradila za Olimpijske igre
Elise Christie je jedna od najpoznatijih sportistkinja Engleske, iako je javnost u Bosni i Hercegovini toliko ne poznaje.

Ova reprezentativka u brzom klizanju ima tešku životnu priču, a nedavno se odlučila na još jedan potez koji se rijetko viđa, navodi N1. 

Odlučila je da otvori nalog na sajtu za odrasle na kojem prodaje svoje obnažene fotografije. Naime, pretplata na njen nalog je 11 dolara mjesečno, a sve to čini kako bi sakupila novac da putuje na Zimske olimpijske igre 2026. godine.

Ona je tri puta bila prvakinja svijeta, a ZOI u Pekingu je ove godine propustila zbog povrede ligamenata koljena nakon koje je saopštila da odlazi u penziju.

To je rekla BBC, a onda je nekoliko mjeseci kasnije saopštila da je ipak promijenila odluku.

Istakla je da želi da putuje u Milano i da će sama finansirati čitav plan, a pronašla je i način da dođe do novca. U nekoliko intervjua je promovisala da se nalazi na sajtu za odrasle i sada samo želi novac.

Njena autobiografija bila je jedna od najprodavanijih, a mnogi šokantni detalji su isplivali u javnost.

Njena autobiografija pod naslovom “Otpornost“ privukla je veliku pažnju britanske javnosti, a po prvi put je tako detaljno govorila o silovanju koje je preživjela kada je imala 19 godina.

“Izašla sam, drogirana sam i neki nepoznat momak me je silovao. Nisam nikome rekla za to godinu dana. Te večeri je moje tijelo bilo čudno, nije funkcionisalo kako treba. Pokušala sam da odem, ali jednostavno nisam mogla da bježim. Padala sam sa svakim novim korakom. Čak i kad sam potpuno pijana nikada nisam osjetila tako nešto. Koliko god da sam se trudila nisam mogla da pobjegnem od tog momka“, otkrila je ona u autobiografiji. 

Objasnila je i zašto nije prijavila silovanje tvrdeći da “nije bila prebijena i ostavljena da umre“.

“Na kraju putovanja taksijem odveo me je kući. Vidjela sam da će da me seksualno napastvuje i ponavljala sam: “Ne, ne“. Osećala sam se posramljeno, a sada znam da je to bilo potpuno pogrešno“, ističe ona, prenosi N1. 



(A.R.) 


0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.