2.10.2022. 18:18
0
Seka Aleksić pokazala brata Nedžada
Seka Aleksić često evocira uspomene na djetinjstvo, koje nije uvijek bilo sretno. Odrastala je u siromaštvu, a njeni roditelji rano su se razveli. Majka Ibrima i stariji brat Nedžad, sa kojima je početkom nakon agresije na BiH iz Zvornika izbjegla u Srbiju, bili su joj jedina podrška. Porodica joj je i danas najveća svetinja, kako ona koju je sama izgradila, tako i ona iz koje je potekla.

Nedavno je na Instagram storiju objavila fotografiju sa bratom. Ako je vjerovati njegovim objavama na društvenim mrežama, pomno prati karijeru folk – zvijezde. U sjajnim je odnosima i sa njenim suprugom Veljkom Piljikićem, a Jakov i Jovan sigurno će vam reći da je najbolji dajdža na svijetu. Nedžad ima dvoje djece, voli tetovaže i pse, i redovno trenira, što se lako može zaključiti po mišićavom tijelu.




(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.