13.10.2022. 9:40
0
Senidah su pokušali zastrašiti dojavom o bombi: ‘Ne izazivajte me! Ja s ovime mogu svašta…’
Slovenska pjevačica Senidah (37) otkrila je kako je neki pokušavaju zastrašiti lažnim dojavama o bombi, no ona se time uopće ne zamara. Poručila je kako je čula i vidjela jedino seks-bombe, atraktivne žene koje dolaze na njene nastupe.

“Da, ima ih koliko hoćeš. Za jedine bombe koje sam ja čula, to jest vidjela, su seks-bombe, ženske koje dolaze na moje nastupe. Ja imam, uvijek možeš snimiti što imam obuveno, tako da ja mogu s ovim svašta. Tako da ne, ne izazivajte me” – ispričala je Senidah u regionalnoj emisiji Scena.

Pjevačica je ovih dana uživala u Italiji, odakle je objavljivala fotografije u različitim modnim kombinacijama.

“Volim tvoje pjesme Rime” – napisala je u opisu jedne objave.

Pozirala je tada u bež širokim hlačama, baloneru bez rukava te bijeloj majici, a mnogi su joj poručili da izgleda sjajno.

‘Ljubim te takvu lijepu’, ‘Ti goriš dušo’, ‘Ova žena je umjetnost’, poručili su joj njezini fanovi u komentarima.




(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.