31.10.2022. 10:42
0
Princ Harry priprema bombastičnu autobiografiju. Odnosi sa ostatkom kraljevske porodice “dotakli dno”
Princ Harry zamolio je svoje prijatelje i bivše djevojke da budu dio njegove kontroverzne autobiografije, tvrdi izvor.

Ove sedmice je otkriveno da će dugoočekivana knjiga vojvode od Sussexa, “Spare”, biti objavljena 10. januara. Pretpostavlja se da se naslov odnosi na Harryja koji je “rezervni” nasljednik princa Williama na mjestu britanskog kralja.

Kraljevski stručnjaci vjeruju da bi se Harry mogao vratiti u Veliku Britanju kako bi promovirao knjigu. Očekuje se da će knjiga biti veoma kritična prema kraljevskoj porodici.

“Harry im se javio. Prijatelji i djevojke bili su ljubazni i rekli su da će razmisliti o tome. Na kraju je većina ljudi rekla ne”, rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Vojvoda od Sussexa, koji je 2018. oženio Meghan Markle, imao je dvije ozbiljne veze prije nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu.

Sa Cressidom Bonas je hodao dvije godine do 2014.

Njegova prva “zvanična” djevojka bila je Chelsy Davy s kojom je hodao od 2004. do 2010. godine. One su izbjegavale s novinarima govoriti o tome kakav je bio njihov odnos s Harryjem tokom godina nakon prekida.

Chelsy je, međutim, priznala Timesu 2016. da se borila sa medijskom pažnjom zbog ove veze.

Britanski mediji javljaju da se stariji članovi kraljevske porodice spremaju za objavu autobiografije koja je planirana za 10. januar. Knjiga ima 416 stranica.

U petak navečer objavljeno je da se princ Harry neće vratiti u Britaniju kako bi proveo prvi Božić sa svojom porodicom otkako je umrla kraljica Elizabeta II.

Izvori bliski paru rekli su za Mirror da su odnosi između Harryja i Meghan te ostatka kraljevske porodice “dotakli dno”.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.