22.11.2022. 21:15
0
Ništa bez naše zemlje: Dvije Bosanke u kampanji za Mundijal
Kao što smo ranije prenijeli, Sarajka Antea Hoffmann se pojavila u kampanji za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Ali ona nije prva Bosanka koja se pojavila u kampanji Mundijala.

Zeničanka Meri Gulin pojavila se u reklamnom spotu za Svjetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji.

- To je bio, definitivno, jedan od najzanimljivijih poslova. Četiri dana je trajalo snimanje u Bruklinu u jednom baru te na stadionu izvan Njujorka. Ogromna energija i dugi dani, od ranog jutra do kasnih večeri bilo je slikanje i snimanje. Bila mi je velika čast što sam izabrana za ovo slikanje – rekla je svojevremeno Gulin "Avazu".



Inače, Gulin je 2005. godine izabrana za naljepšu djevojčicu grada Zenice.

Seksepilna manekenka do sada je radila razne beauty kampanje, kao što su "Avon", "Maybelline", "Lancome". Editorijale za meksički i španski “Vogue”, italijanski “Cosmopolitan”, te španski "Elle". U dugogodišnjoj je u ljubavnoj vezi s američkim muzičkim producentom Richijem Skillzom.

(A. Balićevac)

Meri Gulin
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.