27.11.2022. 12:30
0
Penzioner je zbog Lepe Brene preskočio ogradu: Zaštitari ga htjeli maknuti, ali ona nije dala
Počela sam nastupati s 22 godine. Radim to već 40 godina i sve mi je teže zadržati emocije. Iskreno, nisam mislila pjevati ovoliko dugo, iskrena je bila pjevačica Lepa Brena na koncertu u Nedelišću.

Pjevačica je dvije večeri zaredom nastupila na tradicionalnoj manifestaciji ‘Mesap jesen 2022.’.

Varaždinskim i međimurskim obožavateljima otpjevala je presjek hitova iz dugogodišnje karijere. Dvorana je bila prepuna, Brenina energija i izgled su svima godili, no zbog problema sa zvukom posjetitelji je, nažalost, nisu najbolje čuli. Pjevačica je pokušala riješiti stvar, no nije uspjela.

Po običaju, Brena je oko sebe okupila različite generacije. Mladi u 20 – ima, njihovi roditelji, pa i bake i djedovi nisu htjeli propustiti koncert najveće jugoslavenske pjevačke zvijezde.

Kako prenose mediji, Hitna pomoć je bila potrebna za šestero penzionera, koji su izgubili svijest. No jedan penzioner je bio u takvoj snazi da je bez problema preskočio ogradu i popeo se na binu. Zaštitari su ga htjeli maknuti, Brena nije dozvolila. Obožavatelj je ostao na bini i zaljubljeno gledao u nju dok je pjevala. Nakon Nedelišća, folk zvijezda će 3. decembra nastupiti u Bjelovaru i dalje nastavlja zimsku turneju, prenose 24sata.


(Admir O.)

Lepa Brena
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.