17.12.2022. 19:06
0
Fanovi prozvali Lepu Brenu zbog Photoshopa: "A ko je ovo? Vidim piše ime i to je jedino što prepoznajem od nje"
Folk pjevačica još je jedna u nizu slavnih osoba koja je podlegla uljepšavanju svojih fotografija a sada su i fanovi prozvali Lepu Brenu. Dok neki nisu primijećivali ništa osim dobrog izgleda i hvalili ga, drugi su je vrijeđali zbog estetskih operacija, ali i uređivanja fotografije.

Trend uređivanja fotografija koje će se objaviti na društvenim mrežama sve je rašireniji. Od poznatih i javnih ličnosti pa sve do onih koji svoj život drže u potpunoj privatnosti. Lepa Brena jedna je od onih koji su se nedavno poigrali u Photoshopu.


Objavila je fotografiju na Instagramu, ali video emisije u kojoj je gostovala objavljen je na YouTubeu, tako da su fanovi brzo primijetili da nešto ne štima i poručili joj da bude opreznija u budućnosti.

“A ko je ovo? Vidim piše Lepa Brena i to je jedino što prepoznajem od Lepe Brene”, rekao je jedan pratitelj na Instagramu.

“Ko te nije vidio uživo, taj ne zna kako izgledaš. Ovo nisi ti, realno, photoshop prevara”, glasio je drugi komentar.

Nanizali su se i brojni drugi koji pak tvrde da je Lepa Brena bila i ostala prelijepa žena i dama.

Fanovi prozvali Lepu Brenu crni sako sa puno šara sjedi u bijeloj sofi duga plava kosa duboki dekolte lijevo se drugačija nego na slici desno koja je uljepšana iza beograd noću u studiju

(A. Balićevac)

 

Lepa Brena
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.