3.2.2023. 10:22
0
Manekenka spremna slati golišave fotografije Vladimiru Putinu kako bi zaustavila rat u Ukrajini
Nakon što je prethodno pozirala gola kako bi podigla svijest o inavaziji koju je pokrenuo predsjednik Rusije Vladimir Putin na Ukrajinu, manekenka, poduzetnica i filantropkinja Caprice Bourret i dalje se oslanja na golotinju kada je u pitanju potencijalno okončanje sukoba.

- Pretpostavljam da bih mogla Putinu poslati pismo u kojem obećavam nekoliko golišavih slika ako se povuče iz Ukrajine. Kad bih znala da će to zaustaviti ovaj rat, onda bih to učinila - rekla je 51-godišnja manekenka Richardu Edenu na afterpartiju za novi film „The Lair“, održanom u Maddox Tavernu u Mejfejru.

Slavna ljepotica se pita je li ruski predsjednik uopće živ.

- Čula sam glasine da je mrtav. I zabrinuta sam zbog toga ko bi ga mogao zamijeniti. Taj bi mogao biti čak i gori - dodala je manekenka.

Inače, Caprice je bila slavna manekenka 90-ih kada ju je među zvijezde vinula naslovnica čuvenog „Voguea“. Često su je nazivali „jednom od najfotografiranijih žena na svijetu“, a pojavila se na više od 350 naslovnica časopisa širom svijeta i u više od 300 TV emisija i filmova. Od 1996. živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je izgradila uspješnu karijeru kao model, glumica, TV ličnost i poduzetnica, odnosno vlasnica modnog brenda „By Caprice“.


Bogatstvo joj se procjenjuje na 30 miliona dolara, a u braku je s producentom Tyem Comfortom s kojim ima dva sina, Jetta i Jaxa. U nedavnom je intervjuu čak izjavila da sinovima zna platiti nekoliko funti kako bi otišli iz kuće na sat da se ona i suprug mogu neometano seksati.

(A. Balićevac)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.