22.2.2023. 20:01
0
Knol napravila pravi šou na ulicama Londona: Prošetala u mini crnoj haljini
Ivana Knoll trenutno boravi u Londonu, gdje je prije dva dana prisustvovala zabavi nakon dodjele nagrada BAFTA.

Za tu je priliku odabrala haljinu kojom je mnogo otkrila i još jednom plijenila pozornost.

Iako je objavama prikupila silne komplimente, mnogi su joj uputili kritike jer su na njezinim fotografijama uočili dorađivanje, odnosno fotošopiranje. Posebno su njezini pratitelji istaknuli razlike u fotografijama s početka večeri i odlaska sa zabave.

Pratitelji najpopularnije, sad već i svjetske navijačice, tvrde da je na prvoj slici izdužila svoje noge. Radi li se o tome ili je do kuta snimanja, procijenite sami.

Nakon glamurozne zabave, Ivana je odlučila “prodrmati” londonske ulice – u kratkoj, crnoj, lepršavoj haljinici i visokim potpeticama samouvjereno je hodala i “koketirala” s kamerom.

- Netko je rekao da je u Londonu danas zatoplilo - napisala je Ivana, svjesna itekako svoje privlačnosti. Na niz komplimenata nije dugo morala čekati.

Na storijima se pohvalila i publikom, odnosno slučajnim prolaznicima koji su zastali i snimali je. Instagram

„Izazvat ćeš prometne nesreće”, “Živim 150 kilometara dalje i osjetim vrućinu”, “Wow, kakav hod”, “Izgledaš apsolutno prekrasno”, pišu joj najvjerniji pratitelji.

Na storijima se pohvalila i publikom, odnosno slučajnim prolaznicima koji su zastali i snimali je.


(Admir O.)

Knoll Doll
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.