5.3.2023. 12:30
3
"Mnogo ga volim": Putinova ljubavnica otkrila sve što je svijet ikada želio znati
FOTO: Kremljin.ru/Profimedia
Isplivao je snimak u kom navodna ljubavnica, a sada partnerka ruskog predsjednika Vladimira Putina - Alina Kabajeva govori o muškarcu koji joj je osvojio srce. Ona je u jednom intervjuu priznala da je on "njen idealan muškarac", a nedavno je otkriveno i velelepno imanje na kom žive sa dvoje maloljetne djece.

Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva (39) navodno živi sa ruskim predsjednikom u tajnoj palači koju čuva elitna služba bezbjednosti FSO u Valdaju – 250 kilometara sjeverozapadno od Moskve.

Par nikada nije priznao vezu, ali se sumnja da imaju najmanje dvoje djece zajedno.

Prije 15 godina, Alinu su na televiziji intervjuisali školarci i iako ga nije pominjala po imenu, sada je jasno da je tada govorila upravo o Putinu.

U to vrijeme, ona je bila 24-godišnjakinja, koju su smatrali najtraženijom ženom u Rusiji, a Putin, koji sada ima 70 i vodi okrutni i krvavi rat u Evropi, imao je 55 godina.

Upitana da li je upoznala svog "idealnog muškarca", zakikotala se i rekla "jesam".

- Rekla si da imaš dečka? Zašto ne žuriš da se udaš za njega, bojiš li se sreće? Ko je on? - upitao je jedan od prisutnih.

- Znači, uspio si da postaviš ovo pitanje, bravo - nasmijala se.

- A ko je on? - upitao je drugi.

- Čovjek, veoma dobar čovjek, veliki čovjek - odgovorila je, uznemireno se vrpoljeći.

- Ja ga jako volim - rekla je potom.

Na drugo pitanje odgovorila je da mu je kao poklon kupila "kaput sa Aljaske, sa krznom, veoma lijep". Putin je ubrzo viđen u takvom kaputu.

Na pitanje da li je riječ o oženjenom čovjeku kom je rasturila brak, Kabajeva je zagonetno rekla da je problem u braku već postojao.

- Ako ima problema u porodici i muškarac gleda u drugu ženu, i komunicira sa drugom ženom, a ne sa svojom ženom, to znači da se problem već desio i da u ovoj porodici ne bi bilo ništa dobro.

Mnogi su ovaj intervju Kabajeve shvatili kao indirektno priznanje veze s Putinom, sa kojim navodno ima dva sina.

(Erna H.) 

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.