15.3.2023. 12:57
1
Ovako je Rambo Amadeus govorio 1989. godine: Kad vidim dobru ribu, pobjesnim. Ruke mi same krenu
Rambo Amadeus ovih se dana našao u fokusu javnosti nakon što je, po vlastitom priznanju, “po dupetu slučajno pljesnuo ili štipnuo, ne sjeća se više” crnogorsku producenticu Lejlu Kašić.

“Dotičnu gospođicu sam, dok smo se približavali kući socijalno ugrožene porodice, sasvim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po du*etu ili pak štipnuo, pojma nemam sad. To nema nikakve veze sa seksom, barem ne s moje strane. Htio sam da joj nekako dojavim da nemam više šta, da me je stjerala u ponižavajući položaj”, rekao je Rambo u odgovoru na čitavu situaciju.

To nije bio prvi put da Rambo u svojim javnim istupima spominje “hvatanje za dupe”. U intervjuu iz 1989. Rambo je za magazin Ćao govorio i o odnosu sa ženama.

“Kad vidim neku dobru ribu, ja odmah pobjesnim: ruke mi same krenu i, jednostavno, više ih ne mogu kontrolirati. Čas jure nečije dupe, čas… užas jedan. Šta da ti pričam: to je ljepše od loto ‘sedmice'”, rekao je tad Rambo. I dodao da je on jako “patrijarhalan tip”.

“Mene mnogo nervira djevojka koja ide ulicom i – puši. Nadalje: ne dozvoljavam djevojci s kojom se zabavljam da nosi mini suknju . D joj narod ne bi povazdan blejao u koljena”, ispričao je.

Antonije Pušić, alias Rambo Amadeus, prvi put u javnosti pojavio se prije otprilike godinu dana – kada je lansirao svoju prvu ploču O tugo, jesenja. No tad ga niko nije doživio ozbiljno, bez obzira na potpuno novi vid ekstremnog estradnog pojavljivanja. Tek s pojavom fantastičnog Omladinskog televizijskog kanala Rambo postaje zanimljiviji za šire narodne mase.

Sve što se dešava oko njega izaziva različite reakcije: doživljavaju ga i kao budalu i kao genija. Njemu apsolutno možete vjerovati, ali isto tako nećete grdno pogriješiti i ako – sve to oko njega i u vezi s njim – doživite samo kao najobičniju glupost…

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.