28.3.2023. 12:40
0
Kardashiankama prognoziraju propast, ali one se vraćaju na velika vrata
Posljednjih sedmica porodica Kardašijan (Kardashian) na udaru je mnogih na društvenim mrežama, koji tvrde kako im je opala popularnost, te da više nisu relevantni. Oni se o svim navodima nisu oglašavali, sve do sada.

Naime, kao što je poznato, oni su prošle godine počeli da snimaju novi rijaliti "Kardašijanovi", a nakon emitovane dvije sezone, svi su se pitali da li će nastaviti snimanje, iako je poznato da su potpisali ugovor za četiri sezone po 10 epizoda. Nagađanjima je sada došao kraj. 

Na Instagram profilu je objavljen zvanični trejler za treću sezonu, koja će početi da se emituje 25. maja.

- Slušajte, svako ima neku svoju verziju istine i toga kako misle da se nešto desilo - rekla je Kim na početku trejlera, a njena sestra Kloi se nadovezala:
- Voljela bih da mogu da vam kažem da će ovo biti mirna, opuštena sezona. Neće.

U nastavku trejlera prikazano je ono što gledaoce očekuje tokom sezone, a to će, pored momenata vezanih za posao, biti i, kako smo navikli, privatni momenti. 

- Nikad nisam video ovoliko drame u mom životu - izjavio je Skot Disik (Scott Disick), bivši dečko Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) i otac njeno troje djece, koji će očigledno ponovo biti zastupljen.

Trejler se završava rečenicom Kim Kardašijan, koja izgovara:

- Hajde da pričamo o tome - a mnogi su u komentarima pomislili da će progovoriti upravo o glasinama koje su u posljednje vrijeme zastupljene u javnosti, prenosi Avaz. 


(A.R.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.