8.4.2023. 17:05
0
Emily Ratajkowski o odlasku s glumačke scene: Tretirali su me kao komad mesa
FOTO: Instagram
Glumica i model Emily Ratajkowski (31) otkrila je u nedavnom intervjuu za The Los Angeles Times zašto je zapravo izašla iz glumačkih voda. Objasnila je da su je u tom svijetu tretirali kao ‘komad mesa’, a ne kao ozbiljnu glumicu i umjetnicu.

– Nisam se osjećala kao da me tako doživljavaju, nego kao komad mesa koji ljudi osuđuju, ispitujući: ‘Ima li ona još nešto osim svojih grudi’ –  otkrila je Emily.

Rekla je da ne želi ‘biti probavljiva’ moćnim muškarcima u Hollywoodu te je 2020. otpustila svog menadžera i glumačkog agenta.

– Nisam im vjerovala. Mogu sama odgovarati na telefonske pozive. Donosit ću svoje odluke. Nikome od vas nije stalo do mojih interesa i svi mrzite žene – objasnila je.

Emily je nedavno priznala da je u tajnoj vezi već dva mjeseca s pjevačem Harryjem Stylesom (29), nakon što su ih fotografi ulovili kako se ljube u Japanu, navodi magazin Azra. 



(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.