15.4.2023. 11:36
1
Američki glumac Jamie Foxx danima u bolnici: Niko ne zna šta mu je
Američki glumac Jamie Foxx (55) još uvijek se nalazi u bolnici u Georgiji, gdje je već danima na promatranju nakon što mu je pozlilo.

“Provode testove i još uvijek pokušavaju otkriti što se tačno dogodilo”, izjavio je izvor za CNN.

Foxx je nedavno bio na snimanju Netflixovog filma Back in Action u Atlanti, a izvor blizak produkciji filma otkrio je kako je snimanje u toku i da se očekuje da će se završiti sljedeće sedmice.

Međutim, izvor nije otkrio hoće li na filmskom setu biti i Jamie Foxx. Porodica je na društvenim mrežama objavila da je 55-godišnji glumac pretrpio medicinske komplikacije, zbog kojih je morao biti hospitaliziran.

Porodica je također izjavila da se Foxx sada oporavlja iako nije otkrila od kakvog je zdravstvenog problema patio. Međutim, TMZ je njegov zdravstveni problem nazvao hitnim medicinskim slučajem, a dodao je i da Foxx sada ponovno komunicira.

“Željeli smo to podijeliti, moj otac Jamie Foxx doživio je medicinsku komplikaciju. Srećom, uz brzu reakciju ljekara i odgovarajuću njegu, već se počeo oporavljati. Znamo koliko ga volite i cijenimo vaše molitve. Porodica moli za privatnost tokom ovog razdoblja. Šaljemo vam puno ljubavi, porodica Foxx”, napisali su na Instagramu.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.