10.5.2023. 17:47
0
Predstavnica Eurosonga obara s nogu svojom ljepotom
FOTO: Društvene mreže
Predstavnica Izraela, 22-godišnja Noa Kirel je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga.

Ovu poznatu izraelsku glumicu, pjevačicu i sutkinju u šou "Israel's Got Talent" mnogi je smatraju najzgodnijom takmičarkom, a već ima fanove i među drugim izvođačima.

Sinoćnjim nastupom zapalila je dvoranu u Liverpulu, a izazovan ples na kraju pjesme mnogima je ostavio najveći dojam. 

"Definitivno moja pobjednica", "Pjesma je odlična, a ples vatren, baš kako i treba biti na Eurosongu", "Prelijepa je i tako talentirana", neke su od reakcija na njezin nastup.



Inače, Noa Kirel svoj je prvi debitantski singl izdala sa samo 14 godina, a ugovor s "Atlantic Recordsom" potpisala je kada je imala 18. Od tada je dobila brojne nagrade, uključujući i "Best Israeli Act" na dodjeli nagrada "MTV Europe Music".

Mladu pjevačicu na Instagram profilu prati više od 1.4 miliona ljudi s kojima dijeli svoje privatne kao i trenutke iz karijere, navodi Avaz. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.