26.5.2023. 17:31
0
Uništila život engleskim zvijezdama: “Pijem tablete za smirenje…”
Orla Sloan, 22-godišnja instagramska influencerica, završila je na sudu zbog uznemiravanja fudbalera iz engleske Premier lige, a sve je otišlo toliko daleko da je njezina žrtva morala piti tablete za smirenje.

Billy Gilmour, škotski reprezentativac i član Brightona, upoznao je Sloan na kućnoj zabavi i tada je počela njegova noćna mora. Ona ga je istraumatizirala neprestanom lavinom poruka, ali i lažnim optužbama da je zatrudnjela nakon seksualnog odnosa s njim, piše Daily Mail.

Iz straha za vlastitu sigurnost, Gilmour se obratio klupskom rukovodstvu i ispričao im cijelu situaciju. Oni nisu dvojili ni trenutka, povećali su mjere sigurnosti oko trening-kampa, ali sve je negativno utjecalo na zdravlje škotskog fudbalera:

“To je imalo negativan utjecaj na mene i moju izvedbu na nogometnom terenu. Nisam mogao spavati, morao sam uzimati tablete za spavanje”, otkrio je Gilmour na suđenju.

Ovo nije prvi put da Sloan proganja fudbalera. Ranije se na udaru našao Mason Mount, nogometaš Chelseaja. Imali su seksualni odnos na jednu noć, a nakon toga su šest mjeseci bili u kontaktu.

Mount je pokušao prekinuti kontakt, blokirao je njezin broj, ali bezuspješno. Sloan je bila itekako uporna, 21 put je promijenila broj mobitela kako bi kontaktirala engleskog fudablera, a navodno je čak i prestala kupovati hranu kako bi si mogla priuštiti kupovinu SIM kartica, otkriva engleski tabloid.

“Ona zna gdje živim, gdje treniram. Bio sam zabrinut da bi se mogla pojaviti u trening-kampu jer nije mogla stupiti u kontakt sa mnom”, kazao je Mount na suđenju,

Na kraju je sve završilo na sudu, a Sloan je prihvatila optužbu za uznemiravanje Mounta i Gilmoura.


(Admir  O.)

Poznati
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.