1.6.2023. 18:17
0
Srbijanski analitičar kazao da je Kojo sotonista zbog transparenta posvećenog Omeru Mehiću
FOTO: screenshot
Srbijanski analitičar i Vučićev pristaša Nebojša Krstić naveo je da je Nikola Kojo sotonista zato što je na protestima "Srbija protiv nasilja" nosio transparent posvećen pilotu Vojske Srbije Omeru Mehiću, koji je poginuo 2015.

Najprije je ljekarka Slavica Plavšić na svom Twitter profilu citirala Koju: "Mi nekako živimo život čekajući da se nešto desi, da se on povuče, ode pa će onda da bude bolje. Neće, morat ćemo to nekako sami da dotjeramo do kraja."

Krstić je na to odgovorio sramotnom tvrdnjom o Koji i ostalim ljudima koji podržavaju proteste "Srbija protiv nasilja".

"Onaj ko je ove nesretne ljude natjerao u političko lešinarenje zadao je najveći udarac opoziciji u Srbiji, jer ju je sa političkog terena prebacio u polje sotonističkih rituala i sektaške psihopatologije", naveo je.

Na spomenutoj društvenoj mreži ubrzo su uslijedile kritike na Krstićev račun.

"A što ne dođeš u subotu da mu to kažeš u lice kao čovjek ili ćeš cijeli život da budeš režimska ku*va koja viri iz neke rupe i nešto smatra?", "Hoćete li mu raditi natalnu kartu ili horoskop na Pinku kao onom dječaku ubici?", "Krle, na kojim si ti drogama kad pišeš ovakve gluposti? P. S. Ako se neko razumije u sektaške patologije, to si ti i ostatak S(n)S sekte", neke su od njih.

(Erna H.) 

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.