7.6.2023. 14:15
3
Emina Jahović se udaje za turskog milionera: Nakon putovanja na Maldive za koje je "iskeširao" 15.000 eura, odlučila svojima priznati da je zaljubljena
Emina Jahović (41) navodno se udaje za turskog milionera Kurta Danijela Santeja (55), prenose mediji.
Pjevačica je prošle nedjelje boravila sa imućnim finansijskim savjetnikom u Srbiji i upoznala ga sa porodicom.

Jahović je deset godina bila u braku sa turskim pjevačem Mustafom Sandalom (53), s kojim ima dva sina - Jamana (15) i Javuza (9), dok Santej, takođe, ima dva sina s prvom suprugom.

Emina i Kurt su nekoliko mjeseci u vezi i veoma su zaljubljeni. Sretni su što su upoznali jedno drugo. Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o vjenčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog ljeta - priča izvor blizak paru.

Prema njegovim riječima, Jahović je dugo krila da ima momka.

"Nije željela da iko zna za Kurta i nju, dok nije bila sigurna da je riječ o ozbiljnoj vezi. Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu. Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 eura. Poslije tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta. Otad su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno", otkriva sagovornik da je pjevačica budućeg supruga upoznala sa sinovima.

"Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se vidjeli još nekoliko puta. Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca Mustafe Sandala sa Melis Sutšurup."

Pop zvijezda je Kurta nedavno dovela u Srbiju da bi mu pokazala svoju zemlju.

"Proveli su nekoliko dana u Beogradu, a Emina ga je odvela na svoja omiljena mjesta. Potom su otišli u njen rodni grad Novi Pazar, gdje se biznismen upoznao sa njenom porodicom.

Kurt Danijel Santej je ugledni finansijski savjetnik, koji je dugo živio u Švicarskoj i stekao milione. Prije dvije godine se razveo i vratio u Istanbul, gdje je upoznao Eminu", prenose Nezavisne.

(Ajdin B.)
3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.