8.6.2023. 19:20
0
Vilijamson u problemu: Djevojka objavila da je trudna, javila se bijesna glumica u filmovima za odrasle
Košarkaš Nju orleans pelikansa Zajon Vilijamson (Zion Williamson) našao se u nezgodnoj situaciji i očiglednom ljubavonom trouglu, nakon što je njegova djevojka Akima (Akheema) objavila da je trudna, a onda mu je tu idilu prekinu glumica filmova za odrasle Moraja Mils (Moriah Mills).

Ona tvrdi da je u posljednje vrijeme više puta spavala s Vilijamsonom te je na Twitteru u detalje opisala svoj navodni odnos s košarkašem.

- Nadaj se da nisam trudna jer mi kasni. Bila sam s tobom prošle sedmice u New Orleansu i nisi mi mogao reći da si napumpao neku djevojku nakon svega što sam napravila za tebe. Dozvolila sam ti da me j**** toliko puta bez prezervativa i ovo mi napraviš? Dovodiš sebi život u opasnost spavajući s toliko žena bez zaštite - napisala je Mills u seriji objava.

Vilijamsonova djevojka je u utorak navečer objavila fotografije s košarkašem i napisala da bi se dijete trebalo roditi u novembru te je to trebao biti sretan trenutak za par. 

Glumica u filmovima za odrasle se nakon toga javila i optužila da je s njom varao svoju djevojku, a problemi u privatnom životu nadovezali su se na probleme u karijeri za Vilijamsona koji je od 2019. godine bio prvi izbor na draftu.

On se od dolaska u NBA mnogo pati s povredama i njegova karijera zasad nije opravdala očekivanja, navodi Avaz. 



(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.