16.6.2023. 21:40
0
Otkriveni spol i ime bebe koju je Al Pacino dobio s 54 godine mlađom djevojkom
Al Pacino (83) i njegova 29-godišnja djevojka Noor Alfallah dobili su svoje prvo zajedničko dijete, a predstavnik para otkrio je spol i ime bebe.

Noor je rodila sina kojeg su nazvali Roman Pacino, potvrdio je glasnogovornik para za magazin People. 

Glasnogovornik slavnog glumca potvrdio je u maju da je Noor trudna. Tada je rečeno da je Noor u osmom mjesecu trudnoće. Pacino je, navode strani mediji, bio iznenađen zbog njezine trudnoće pa je Noor napravila DNA test koji je potvrdio da je Al otac njenog djeteta.

Par je u vezi dvije godine, a prvi put su zajedno viđeni u travnju prošle godine. Njezina posljednja veza za koju se zna završila je 2017. godine, i to s Mickom Jaggerom, a ranije ju se povezivalo i s Clintom Eastwoodom. Inače, Al Pacino iz prethodnih veza ima kćer Julie (33) te 22-godišnje blizance Oliviju i Antona, navodi magazin Azra. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.