27.6.2023. 8:38
0
Marijana Ahmedhodžić uz emotivan opis podijelila fotografije sa svadbe
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić i njegova supruga Marijana upriličili su svadbeno veselje prije nekoliko dana u Sarajevu, a sada se na društvenim mrežama oglasila upravo Marijana.

Ona je podijelila fotografije sa svadbe na kojima se može vidjeti zaljubljeni par.

“02. juna 2022. udala sam se za najboljeg prijatelja. 24. juna 2023. imali smo najljepše vjenčanje. Hvala za sve što činiš za mene i Isaka”, napisala je Marijana na Instagramu.

Podsjetimo, svadbeno veselje je održano u subotu u jednom hotelu u glavnom gradu Bosne i Hercegovini, a svečanosti su prisustvovala brojna poznata lica. Također, Anel i Marijana su prije skoro dva mjeseca dobili sina Isaka.

Sezonu će bh. fudbaler započeti sa Sheffield Unitedom u engleskoj Premier ligi početkom augusta.


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.