6.8.2023. 17:29
0
Seka Aleksić ponovo oduševila: Redovno se čuje s djevojčicom koju je vodila na maturu
Seka Aleksić je nedavno pokazala da ima veliko srce, kada je djevojčicu z Vrbasa odvela na malu maturu jer niko nije želio da joj bude pratnja, a prethodno je u osnovnoj školi zbog nacionalne pripadnosti bila žrtva podsmijeha.

Pjevačica je, čim je saznala na društvenim mrežama ovaj slučaj, odlučila da upravo ona bude pratilja djevojčici Miji, što je i ispunila u junu te joj uljepšala život, a mnogima pokazala kako bi trebalo da se ponaša jedna javna ličnost.

Seka Aleksić sa maturanticom. Instagram

I danas je Seka Aleksić sa svojim pratiocima na Twitteru podijelila lijepe vijesti i stavila do znanja da se s djevojčicom i njenom porodicom često čuje.


- Mia je upisala ono što je i željela, saobraćajni tehničar, 4 godine. Imate pozdrave od nje i njene porodice. Čujemo se veoma često. Mia je jako sretna. (Za one koji ne znaju, Mia je djevojčica s kojom sam išla na maturu) - napisala je pjevačica i ponovo oduševila javnost.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.